Inger går i pension

Inger går i pension

From med 1 januari 2012 går Inger Hedgren i pension.

Efter en lång och stimulerande karriär inom företaget, kliver hon nu in och vidare i en välförtjänt pension. Inger har varit verksam i bolaget sedan 1977 och var tillsammans med maken Risto den som grundade företaget.

Vi som företag tappar en väldigt duktig medarbetare, men också en omtyckt person och vän. För en del av oss är hon ju till med en förälder”, säger Sara och fortsätter, ”Att fylla ut hennes position blir inte lätt, men det är också något som vi förberett oss på under en tid och hennes arbetsuppgifter sprider vi nu ut på ett flertal andra.

Vad säger då den nyblivne pensionären själv? ”Att gå i pension är något som man både sett fram mot, men också skrämts lite av. Jag har ju undrat vad ska jag göra nu? Men det känns helt rätt och jag har då inga problem att fylla mina dagar – nu kan jag ju göra vad jag vill!”, berättar Inger med ett leende. ”Men det har varit en otrolig resa, från starten till idag. Jag har träffat många fantastiska människor bland både kunder, leverantörer och kollegor. Jag har också varit med om branschens utveckling under alla dessa år, vilket har varit både krävande men också väldigt stimulerande. Men nu känner jag att jag gjort mitt och jag litar helt och fullt på att nästa generation fortsätter på bästa sätt.

Sara flikar in, ”Inger är ju alltid välkommen in på firman, både som mamma, vän eller kollega. Antingen på en kopp kaffe eller som en klok person att rådfråga.

Jag har ju fortfarande en del grejor som inte är helt avslutade, då jag under min tid på företaget bl.a. var kvalitets- och miljöansvarig. Det arbetet är svårt att lämna över en dag så jag kommer säkert att tillbringa några timmar till på jobbet.”, avslutar Inger.

Vi tackar Inger för allt det arbete hon gjort, för att bidra till att vårt företag idag är vad vi är, och hoppas att hon njuter av livet som pensionär.

Lycka till Inger!

 
Favör Reklambyrå